Iti trebuie:
- 200 g fasole uscata
- 200 g ceapa
- 150 g costita afumata
- 200 g varza
- 25 g sare
- 200 g orez
- 150 g morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 80 ml ulei
- 1 legatura de patrunjel verde
- un praf de piper
Pregatesti asa:
- Cureti, speli si fierbi fasolea, dupa care, cand e gata, o treci prin sita.
- Separat, pui la fiert in 21 de apa rece cu sare, zarzavatul curatat, spalat si taiat marunt.
- Cand este bine patruns, adaugi piureul de fasole si felioarele de costita afumata prajite in ulei.
- Lasi sa dea in clocot mic timp de 20 de minute, dupa care potrivesti gustul de sare si de piper.
- Servesti supa cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.
- Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu