sâmbătă, 16 iulie 2011

Ciorba de fasole cu afumatura


Iti trebuie:

  • 200 g fasole uscata
  • 200 g ceapa
  • 150 g costita afumata
  • 200 g varza
  • 25 g sare
  • 200 g orez
  • 150 g morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 80 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • un praf de piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti, speli si fierbi fasolea, dupa care, cand e gata, o treci prin sita.
  2. Separat, pui la fiert in 21 de apa rece cu sare, zarzavatul curatat, spalat si taiat marunt.
  3. Cand este bine patruns, adaugi piureul de fasole si felioarele de costita afumata prajite in ulei.
  4. Lasi sa dea in clocot mic timp de 20 de minute, dupa care potrivesti gustul de sare si de piper.
  5. Servesti supa cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.
  6. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Statistici

PageRank

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes