sâmbătă, 16 iulie 2011

Ciuperci umplute cu legume


Iti trebuie:

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • cateva masline
  • marar verde
  • vegeta
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion sau 1 felie de rosie
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile de pielita, le speli si le lasi la scurs.
  2. Tai piciorusele marunt si le pui in tigaie cu putina apa si ulei.
  3. Cand incep sa se inmoaie, pui ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razatoarea mica, maslinele taiate marunt si mararul.
  4. Dupa ce se calesc, umpli ciupercile si le asezi in tava, iar deasupra pui putin bulion sau o felie de rosie.
  5. Stropesti ciupercile cu putin ulei si presari vegeta.
  6. Dai ciupercile la cuptor pana se inmoaie si le servesti cu piure sau cu pilaf de orez.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Statistici

PageRank

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes