sâmbătă, 16 iulie 2011

Salata cu ciuperci si cartofi

Iti trebuie:

  • 400 g ciuperci proaspete
  • 3 ardei grasi rosii
  • 2 cepe
  • 6 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 200 g iaurt
  • 150 g maioneza
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 legatura ceapa verde
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii fierbi timp de 20 de minute, in apa usor sarata, apoi ii scurgi, ii decojesti si ii tai cubulete.
  2. Cureti legumele ramase si le speli.
  3. Tai marunt ciupercile si le inabusi in 2 linguri de ulei incins, pana se inmoaie.
  4. Cand au scazut, le iei de pe foc si le presari cu sare si piper.
  5. Tai ceapa solzisori si ardeii in cubulete.
  6. Pastrezi 1 lingura de maioneza, iar restul o incorporezi in iaurt impreuna cu mustarul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, obtinand astfel dressingul.
  7. Cand ciupercile se racesc, le amesteci cu dressingul de iaurt si cu celelalte legume.
  8. Speli cozile de ceapa si le tai in bastonase pe care le asezi pe verticala, pe marginea bolului de sticla uns cu un strat fin de maioneza.
  9. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Statistici

PageRank

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes