sâmbătă, 16 iulie 2011

Rulada festiva de carne de porc


Iti trebuie:
400 g muschi de porc
150 g ciuperci
150 g carnaciori
100 g costita afumata
100 g cascaval
100 g ceapa
3 oua
50 g pesmet
50 g pasta de rosii
marar
1 ardei iute
100 ml ulei
sare si piper dupa gust.
Pregatesti asa:
Tai muschiuletul de porc pe lungime si il bati putin.
Pentru umplutura calesti ceapa in ulei fierbinte, pui ciupercile taiate, sarea, piperul si mararul.
Cand compozitia s-a racit, pui 1 ou crud, carnaciorii si costita afumata, taiata cubulete, cascavalul si 2 oua fierte date pe razatoare.
Poti pune si un ardei iute.
Omogenizezi umplutura si o intinzi peste muschi, rulezi si prinzi cu scobitori sau legi rulada cu sfoara de bucatarie.
Tavalesti rulada prin pesmet si o pui in cuptor in tava cu ulei.
Din cand in cand, stropesti friptura cu grasimea din tava, ca sa se prajeasca pe ambele parti si sa nu se usuce prea tare.
Cand este gata, servesti rulada stropita cu pasta de rosii si frunze de verdeata sau cu muraturi.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Statistici

PageRank

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes