sâmbătă, 16 iulie 2011

Salata din piept de pui si mere

Iti trebuie:

  • 2 piepti de pui
  • 1 gulie
  • 3 mere acrisoare
  • 1 ridiche alba de marime mijlocie
  • 3 linguri iaurt
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lamai
  • 2 linguri de miez de fistic sau stafide inmuiate in coniac
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui, ii indepartezi pielita si oasele, apoi il fierbi in apa usor sarata, pentru cel putin 30 de minute.
  2. Dupa ce s-a racit, il tai in fasii foarte subtiri.
  3. In timp ce pieptul de pasare fierbe, cureti gulia, merele si ridichia si le tai in felii foarte subtiri, asemenea unor aschii.
  4. Le stropesti cu zeama unei lamai, ca sa nu oxideze.
  5. Din iaurt, uleiul de masline, mustarul, zeama lamaii ramase si putina sare, faci un dressing pe care il torni peste pieptul de pui, gulie, mar si ridiche.
  6. Asezi salata pe un platou si presari deasupra fisticul.
  7. Daca folosesti stafide, le amesteci cu ingredientele salatei.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Statistici

PageRank

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes